Uutelt Piltidelt Hõivatud Haruldane Kotkas Kik

{h1}

Peruu amazonase ronikas kotkas ja tema beebi pesitsevad suured uudsed fotod.

Peruu vihmametsa põhjapinnast kõrgel asetsevad kallakuulukad on püütud uutest uutest fotodest.

Üks kotkast on emakeel, samas kui teine ​​on kummitav kotkas.

Kuna hiiglane hukkubi elab vihmametsade tumedates osades ja kütab oma karjääri surnud vaikus, võivad paljud Peruu Amazonase sõjamehed minna kogu oma elu ilma nägemiseta, ütles loodusfotograaf Jeff Cremer, kes pildistas kotka. [Vaata imelisi kujutisi imelistest harpiinidest kotka tibudest]

"See on umbes sama haruldane kui üheõli nägemine," ütles Cremer WordsSideKick.com.

Haruldased olendid

Karupoegad (Harpia harpyja) on kehtestanud olendid. Kreemer ütles, et massiivsed linnud võivad olla kuni 3 jalga (0,9 meetrit) pikkad, tiibadega kuni 6 jalga (1,8 m). Nagu salajased pommitajad, hakkavad röövlinnud vaikima; nad liiguvad vihmametsade, jahilabade, ahvide ja isegi juhuslike hirvede kaudu, teatas Cremer. Selleks, et oma saakkonda paremini hauda saada, võivad kotkad pöörata oma pead 180 kraadi ülespoole, kui nad liiguvad läbi tiheda vihmametsa ja võivad ka valgepea sulgi piserdada, luues akustilise lehtri abil heli suunamiseks kõrvad.

Kui nad hõivavad pahaaimamatu looma, kotkad purustavad seda, tappes kohe oma tohutute talkidega, mis võib toota sadu kilo jõudu, lisas Cremer.

"Nende küünised on täiskasvanud grizzly karu suurused," ütles Cremer WordsSideKick.com.

Kuid kotkad on raskesti kohapeal, sest nad ehitavad oma pesad pimedas piirkonnas metsa põranda ja võrastiku vahele, kõrgetel puudel, kus jäsemed hakkavad hargnema. Lisaks sellele on metsaraie ja ebaseaduslik kaevandamine järsult vähendanud hariliku kotkas looduslikku elupaika ja suurte jahimeeste arvates läheb praegu Rahvusvahelise Looduskaitseliidu ohus. Selle tulemusena näevad Cremeri sõnul, et selles piirkonnas on metsikult harpi-kotka-tibu nägemine uskumatult haruldane.

Beebi lind

Peruu Tambopata uurimiskeskuse juhendamisel sai esmakordselt röövlindude teadlikkus pärast seda, kui ta märkas suurt puudel olevat pesa. Giidid nägid ka nende peade kohale kallist kotka lendu, kes kandis peaaegu pooleks söönud nuhtlust pesasse, mis sisaldas ühte tibut. Pärast pesa jälgimist otsustas Cremer ja tema kolleegid ronida fotode tegemiseks.

Nende piltide saamine ei olnud lihtne. Nest oli kõrgel rauapuu puu oksadest, umbes 30 meetrit maapinnast, nii et meeskonnal tuli kaljulõiketest trossist oksadeni ja seejärel üles tõusta spetsiaalsete ronimisvahenditega.

Häirekorgid loovad iga kahe munemisega hooaja kohta vaid kaks muna, kuid ainult üks luukid; teine ​​on varukoopia, kui esimene ei lase, Kremer ütles. Hõõrunud kotkas tibud jäävad ligikaudu aastaks pesasse. Nagu sel aastal läheb, hakkab imemine lindu tagasi vähem ja harvemini toitu pesasse ja tibu peab jala levima oma tiivad ja lennama, et oma saagikust leida, ütles Cremer.

Jälgi Tia Ghose'i Twitter ja Google+. Jälgi WordsSideKick.com @wordssidekick, Facebook & Google+. Originaal artikkel on WordsSideKick.com.


Video Täiendada: .




ET.WordsSideKick.com
Kõik Õigused Reserveeritud!
Mistahes Materjalide Reprodutseerimine Lubatud Ainult Prostanovkoy Aktiivne Link Saidile ET.WordsSideKick.com

© 2005–2019 ET.WordsSideKick.com